"Yolda Onlar da Vardı" Büyük İlgili Görüyor

TAKİP ET

ADD Karaman Şubesi'nin Cumhuriyetimizin 100. Yılı'na armağan ettiği "Yolda Onlar da Vardı" tiyatro oyunu 2024 yılının ilk perdesini Ankaralı tiyatro severler için açtı.

"Yolda Onlar da Vardı" tiyatro oyunu 6 Ocak Cumartesi günü Ahmet Taner Kışlalı Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Oyun başkentli sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.

ADD Karaman Şubesi Başkanı Ülkan Şanlıtürk "Oyunumuz seyircisiyle birlikte giderek büyüyor. Hislerime kelime bulamıyorum. Ankaralı izleyicilerimize çok teşekkür ederiz. Sanattan aldığımız güçle turnelerimize devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Erdemli turnemiz var. Milli mücadele yıllarında o gün yolda olan tüm kadınlarımızın anısına bizlerde yolda olmaya devam edeceğiz. Çok mutluyuz, gururluyuz. Başta ADD Genel Merkezimiz olmak üzere Çankaya ve Batıkent ADD şubelerimize, kültür ve sanata verdikleri desteklerinden dolayı Teksif Sendikası Genel Başkanı Nazmi Irgat ve Onur Irgat'a, KAREV Başkanı Veli Bozkır ve bizi yalnız bırakmayan tüm Ankaralı seyircimize çok teşekkür ederiz" dedi.




Yolda Onlar da vardı ADD Ülkan Şanlıtürk Nazmi Irgat Veli Bozkır Ahmet Taner Kışlalı Kültür Merkezi Ankara Karaman