Yılın Olayı: Karaman'da Futbol Şöleni

TAKİP ET

Karaman’da Futbolseverler 15 Şubat 2020 Cumartesi günü bir futbol ziyafetine ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin Ünlü futbolcularının da yer alacağı Mastırlar/Veteranlar karması ile Karaman Karması Karaman’da karşılaşacak. 

Kemal Kaynaş Stadyumundaki karşılaşmanın saati 13.30

TMVFL (Türkiye Masterler, Veteranlar Federasyonu ve Ligi) Genel Merkezi ve bu Federasyonun Karaman Temsilciliği ile ortak düzenlenen etkinlik Karaman Kent Konseyinin desteği ile gerçekleşecek. 

Etkinlik; TMVFL Karaman Temsilcisi Mustafa Sarı, ASFK Başkanı Yaşar Çalışkan, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Spor Meclisi Başkanı Mehmet Ali Demir ve Gazeteci-Yazar Hasan Özünal’dan oluşan bir komite tarafından organize ediliyor. 

Karaman Futbolunda sevilen ve tanınan futbolcuların yanı sıra, Federasyon karmasında da Türkiye’nin gelmiş geçmiş ünlü futbolcuları yer alacak. 20 kişiden fazla olacak bu kadrolar bir iki gün içinde kesinlik kazanacak. 

Karaman Takımının Antrenörlüğünü Necati Yorgancılar, Federasyon karmasının antrenörlüğünü ise Güvenç Kurtar yapıyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan TMVFL Karaman Temsilcisi Mustafa Sarı Tüm Karamanı bu şölene davet ederek şu açıklamalarda bulundu. 

“Karamanımızı Türkiye’de başarı ile temsil eden Master ve Veteran takımlarımız büyük başarılara imza atmış, şehrimizin gurur kaynağı olmuşlardır. Bu durum Genel Merkezimiz nezdinde de takdir görmekte ve ilgi ile takip edilmektedir. Bu yakınlıktan doğan bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. 

Karaman seyircisi ile Türkiye’nin gelmiş geçmiş en önemli futbol yıldızlarını buluşturacağız. Bu yıldızlar ile karşılaşacak Karaman Takımı da yine Karamanımız spor camiasında sevilen ve takdir edilen isimlerden oluşuyor. 

Futbolseverler için büyük bir fırsat olan bu karşılaşmada Tüm Karaman Halkını Kemal Kaynaş Stadına bekleriz. Misafirlerimize güzel bir ev sahipliği yapmak istiyoruz. 

Ulusal basının da yakından takip edeceği bu etkinlik ile de Karamanımızı güzel bir biçimde tanıtma imkanı doğacaktır.

Bu konuda her kesimden büyük bir yardım ve destek gördük. Özel ve resmi olarak bu etkinliğe katkı koyan, destek veren herkese şimdiden teşekkür ederiz”

Teknik Direktör Necati Yorgancılar ise hazırlık antrenmanlarına başladıklarını, kadro hazırlıklarının son aşamada olduğunu belirterek: “Güçlü bir rakip karşısına güçlü çıkacağız. Futbolun en güzelini seyircilerimize sunmak istiyoruz. Ama esas amacımız şehrimizin tanıtımı ve centilmenliğini, tüm spor camiasına kanıtlamak olacaktır. Karaman için az bulunabilecek bir imkânı en iyi şekilde değerlendireceğiz. 

Karaman seyircisini kalabalık bir şekilde yanımızda görmek ise bu güzelliğe büyük bir katkı sağlayacaktır” dedi.