YILDIRIM SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI

TAKİP ET

KARAMAN'DA YILDIRIM SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI YAPILACAK

Karaman'da Yıldırım Satranç İl Birinciliği müsabakaları düzenlenecek.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilciliğince düzenlenecek olan turnuva,  3 Eylül 2016 tarihinde düzenlenecek.
Turnuvanın bay ve bayan birlikte yarışacağı genel kategori şeklinde olacağı, turnuvaya 2015-2016 etkinlik yılı vizeli TSF sporcu lisansına sahip tüm 2009 ve önce doğan tüm sporcular katılabileceği bildirildi. 
Turnuva kayıt başvuruları www.karaman.tsf.org.tr adresinde açılacak olan turnuva kayıt sisteminden yapılacağı, turnuvaya başka yollarla yapılan başvurularım kabul edilmeyeceği ifade edildi.
 Turnuva son başvuru tarihi 2 Eylül 2016 Cuma Saat: 19.00’a kadar olduğu, bu tarihten sonra kayıt başvurusu kabul edilmeyeceği öğrenildi. 
Turnuvayla ilgili açıklama şu şekilde:
“Turnuva öncesinde lisans işlemleri TSF Lisans Bilgi Sisteminden (lisans.tsf.org.tr) yapılmalıdır. 16 yaş altı sporcular için lisans/vize ücreti alınmamaktadır, Online lisans/vize yaptırmalıdırlar. Turnuvaya Online kayıt yaptıran tüm sporcular turnuva salonundaki kayıt kontrol masalarında 2 Eylül 2016 tarihinde saat 14.00-14.30 arası kayıt kontrol işlemlerini yaptırmaları zorunludur. Kayıt-Kontrol işlemlerini sporcunun kendisi yaptıracaktır. Birinci tur eşlendirmesi belirtilen programa göre yapılacaktır. 
Kayıt kontrol süresinden sonra gelen sporcular rating vb. ayrım gözetilmeksizin yaş grubuna göre ilk tur eşlendirmesine listenin sonuna eklenerek alınacaktır. 
Birinci tur başladıktan sonra gelen sporcular bir sonraki tura alınır. İkinci turdan önce sıralama yenilenerek eşlendirme yapılacaktır. İkinci tur eşlendirmesi duyurulduktan sonra yarışmaya yeni sporcu alınmaz.”