Yeteneklerimi Keşfediyorum Kampı Sona Erdi

TAKİP ET

Ermenek Bilim ve Kültür Merkezi tarafından düzenlenen 'Yeteneklerimi Keşfediyorum 2019 Kış Kampı' sona erdi.

Ermenek Belediyesi, YETGEDER (Özel Yetenekleri Keşfetme Ve Geliştirme Derneği) ve Ermenek Bilim ve Kültür Merkezi iş birliği ile bu yıl ilki düzenlenen ‘Yeteneklerimi Keşfediyorum 2019 Kış Kampı’ yarıyıl tatilinde düzenlenmişti. 

Ermenek’te çocukların ve gençlerin ilgi alanlarını, yeteneklerini belirleyip onların geleceklerine ışık tutabilmek amacı ile Ermenek Bilim ve Kültür Merkezi tarafından planlanıp Ermenek Belediyesi ve YETGEDER tarafından başlatılan bir çalışmanın ilk etkinlik haftası sömestr tatilinin ikinci haftasında yapıldı. Düzenlenen kapma 50 çocuk katıldı.

Yarıyıl tatili süresince çocuklarla değişik etkinlikler yapılarak onların ilgi ve merak alanları belirlenmeye çalışıldı.

Ermenek Bilim ve Kültür Merkezi Koordinatörü Hulusi Oran, yaptığı açıklamada, bu çalışmaların sonucunda hazırlanacak raporların çocukların velilerine ve öğretmenlerine verileceğini belirtti. 

Oran olanakların yaratılabilmesi durumunda bu tür etkinliklerin önümüzdeki ve yıllar boyunca da devam ederek, bu yaş grubundaki tüm çocuklarımıza ulaşmanın ana hedefleri olduğunu aktararak, bu etkinliğe değerli katkıları için Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen’e ve sömestr tatillerini bölerek İstanbul’dan Ermenek’e gelip hafta boyunca çalışan değerli eğitmenlere teşekkür etti.