YEREL SEÇİMLER İÇİN GÖZLER ADAYLARIN PROJELERİNDE VE EKİPLERDE

TAKİP ET

Belediye Başkan Adayları tamam, sırada özellikle Başkan Adaylarının Karaman Projelerinde ve Belediye Meclis üyelerinin belirlenmesinde.

31 Mart 209 Tarihinde yapılacak olan Mahalli Seçimler için geri sayım sürerken, Karaman’da 4 Siyasi Parti Belediye Başkan Adayını belirledi.

Sadet Partisi henüz Aday açıklamasını yapmazken, AK Parti’de Mahmut Sami Şahin, CHP’de Emin Ege, MHP’de Savaş Kalaycı ve İYİ Parti’de de Zühtü Bahadır Bayraç Karaman Belediye Başkan adadı olarak açıklandı.

Seçim takvimi de resmen işlemeye başlarken şimdi tüm gözler adayların Karaman ile ilgili Projelerinde ve aynı zamanda da Belediye Meclis Üyelerinin kimler olacağına çevrildi.

Belediye Başkan Adaylarının özellikle Karaman’ın sorunlarını çözecek projelerinin ne olacağı ve aynı zamanda da bu sorunların çözümünde ekibinin kimlerden oluşacağı vatandaşlar tarafından büyük önem arzediyor.

Bu noktada Belediye Başkan Adaylarının Projeler üzerinde yoğun çalışmalar yaptığı ve bir yandan da Belediye Meclis Üyelerinin belirlenmesi noktasında da yoğun çalışmaların yürütüldüğü öğrenildi.

Belediye Meclis Üyelerinin netleşmesi Ocak 15’inden sonra büyük ölçüde netleşmesi beklenirken, Adayların Projelerini açıklamasının da muhtemelen Şubat ayı başında açıklanması bekleniyor.

CHP 2 İLÇE, 2 BELDE ADAYLARI BUGÜN AÇIKLANACAK

Bu arada, CHP’nin 2 İlçe ve 2 Belde Belediye Başkan Adaylarının bugün açıklanması bekleniyor.

Edindiğimiz bilgiye göre; CHP’nin Ayrancı ve Başyayla İlçe ile Akçaşehir ve Göktepe Belde Belediye Başkan Adaylarının bugün açıklanması bekleniyor.