Yeniden Refah Yayla Şenliklerinde

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Yönetimi Bozkandak Köyü Yayla Şenliklerine katıldı.

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Bektaş Tura, Yeniden Refah Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Taşkıran, geleneksel olarak düzenlenen Bozkandak Köyü'ndeki şenliklere katıldı.

Etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bektaş Tura, 5. düzenlenen Bozkandak Köyü yayla şenliklerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Bektaş Tura, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olduğunu ifade ederek, "Tabi bu organizasyonları yapabilmek kolay değil. Gurbetten sılaya bir köprü kurmak anlamına geliyor. Bu konuda emek sarf eden Bozkandak Köy Muhtarımız Alaaddin Şen başta olmak üzere köy halkımıza ve katkı sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Bektaş Tura,” Siz saygıdeğer Bozkandaklılarla bir araya gelmek, kucaklaşmak, hasbihal etmek bizler için her zaman memnuniyet kaynağı olacaktır. Böyle şenlikler birlik, berberliğimiz için ve her şeyden önemlisi geçmişle geleceğimizi birleştiren bir köprüdür.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Taşkıran, yılda bir defa da olsa köylülerin bir araya gelmesine vesile olduğu için şenlikleri 5. düzenlenen Bozkandak yayla şenliğini etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Bozkandak Yayla Şenliği yöresel gösteriler, oyunlar, çekiliş, sürpriz hediyeler ve ikramların ardından son buldu.