Yeniden Refah Partisi'nde il divan toplantısı yapıldı

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanlığı Mayıs Ayı il divan toplantısını Karaman Kent Otel toplantı salonunda gerçekleştirdi. 

İl Divan Toplantısına Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, Karaman Sorumlusu Hüseyin Ekinci, Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Taşkıran ve İl yönetimi, Yeniden Refah Partisi Karaman İlçe başkanları ve yönetimleri, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer, vatandaşlar katıldı.
İl Divanda selamlama konuşması yapan İl Başkanı Taşkıran; Bizim bazı partiler gibi televizyon kanallarımız, gazetelerimiz yok. Yüzlerce belediye başkanımız, mecliste milletvekillerimiz yok. Ama arkamızda bu ülke insanının desteği var. Bizi iktidara dış güçler, küresel sermaye değil halkımızın desteği taşıyacak. Yeniden Refah Partisi halkın iktidarını kuracak. ” dedi.
İl Sorumlusu Ekinci; Yeniden Refah Partisi son 1 ay içinde Türkiye’de en fazla üye kaydeden siyasi parti oldu. Şampiyon oldu. Görüyoruz ki bu daha başlangıç. Daha yeni ısınmaya başlıyoruz. Bundan sonra şampiyonluklarımız, zaferlerimiz her alanda devam edecektir. Her alanda Millî Görüşün nefesi ve sesi güçlü bir şekilde duyulacaktır. Her kesimden her partiden insanımız en derinden etkileyen konu ekonomik sıkıntılardır. Bu dertlere derman olmak için önce millet demek gerekir. Bu dertlere derman olmak üzere borç, faiz, beton, çimento ekonomisi yerine üretim ve istihdam odaklı ihracat odaklı ekonomi modeline geçmek gerekir. Bu dertlere derman olmak için aynı Erbakan Hocamızın dediği gibi Milli Görüş gerekir milli görüş. 20 sene sonunda gelmişiz duvara toslamışız. Çöküş durdurulamıyor, neden durdurulamıyor? 20 seneden beri üretim yapmadığım için ihracat yapmadığım için 20 senedir kaynak ihtiyacını dış borçla karşıladı. Bozduracak dolar kalmadı. Merkez bankası eksi 61 miyar dolarda. Enflasyon patlıyor neden ithalat artıyor üretim yok. Bir de üzerine kur korumalı mevduat sistemi var. Bu işler Merkez Bankası Başkanı değiştirmekle, bu işler Hazine Bakanı değiştirmekle olmuyor. Bu işler dolar bozdurmakla, faiz artırmakla, faiz indirmekle olmuyor.” şeklinde konuştu.
Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih GÜNER; “Bugün Karamanımızda esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her gittiğimiz yerde Karaman’da olduğu gibi ilgi ve alakanın yoğun olacağından hiç şüphemiz yok.” dedi. 
Başkan Güner; Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın kendilerine vermiş olduğu 500 bin üye hedefine ulaşmak için var güçleriyle çalışacağız. Bugün Türkiye genelinde gençlik kollarımız 2278 yeni üye yapmıştır. Karamanımızda yeni göreve gelen Karaman Gençlik Kolları Başkanı İsa Şaşmaz ve yönetimle birlikte Karaman’da çalışmalarınız hızla devam edeceğine Karamanda da yapacağı çalışmalarından bizleri memnun edeceğine inanıyorum.” dedi. 
Yeniden Refah Partisi Karaman Mayıs Ayı il divan toplantısı konuşmalardan sonra Birim Başkanlıklarının, ilçe sorumluların ve ilçe Başkanlarının raporlarından sonra partiye üye olanlara rozet katılmasının ardından son buldu.