Yeni Karaman Stadyumu Yılın En İyi Stadyumu Oylamasında. Haydi Karaman Stadyumunu Seç!

TAKİP ET

Dünyanın en büyük çevrimiçi stadyum ödülleri oylaması 10 Şubat'ta başladı. 10 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek olan oylama işleminde 2023 yılında açılan yeni stadyumlardan en iyisi seçilecek.

Oylamaya Türkiye’den sadece Karaman ve Elazığ Stadyumları dahil edildi. Bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan oylamada Yılın En iyi Stadyumu seçilecek.

Geçtiğimiz yıl açılan ve 2. Ligdeki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü’nün maçlarını oynadığı 15 bin seyirci kapasiteli UEFA standartlarına sahip Yeni Karaman Stadyumu ile 18 bin 423 seyirci kapasitesine sahip Elazığ Stadyumu Türkiye’den oylamaya alınan stadyumlar olurken, oylamaya Çin’den 14, Suudi Arabistan’tan 3, Fildişi Sahili’nden 3, Polonya 2,  Tanzanya, Brezilya, Almanya, Cezayir, Avusturya, Hırvatistan, Macaristan, Solomon Adaları, Güney Kore, İran ve Angola’dan birer stadyum dahil edildi.

Yılın En iyi stadyumu oylamasında Karaman Stadyumuna oy vermek için http://stadiumdb.com/competitions/stadium_of_the_year_2023 bağlantısına tıklanması gerekiyor.

Oylamayla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Oy vermek için lütfen 35 aday listesinden 'ilk beş' stadyumunuzu seçin; en iyi stadyuma 5 yıldız, ikinciye 4 yıldız ve benzer şekilde 3, 2 ve 1 yıldız verin. Beş stadyum seçmeyi unutmayın, aksi takdirde oyunuz sayılmayacaktır! Tüm puanlar dağıtıldığında listenin altındaki 'Oy ver' butonuna basın. İşte bu kadar, katkınız kabul ediliyor. Lütfen unutmayın; her cihazdan yalnızca bir oy gönderilebilir. Oy vermeden önce her stadyum hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen adına veya fotoğrafına tıklayarak StadiumDB.com adresindeki sunumunu ziyaret edin. Onları tanımak için acele etmeyin, oylama 10 Mart gece yarısına [CET] kadar sürecek” dendi.





Yeni Karaman Stadyumu Türkiye Elazığ YIlın En İyi Stadyumu oy vermek StadiumDB.com