Yeni Bir Lezzet Durağı; Osmanlı Etliekmek & Kasap Şarküteri Açıldı

TAKİP ET

Karaman'da yeni bir lezzet durağı olan Osmanlı Etliekmek'in kasap şarküteri bölümü düzenlenen törenle hizmete girdi.

Karaman’a farklı bir bakış açısı kazandıran ve lezzeti ile vazgeçilmez olan Osmanlı Etliekmek & Kasap Şarküteri düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışa, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve birçok davetli katıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği açılış töreni Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından açılış kurdelesini Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile birlikte genç girişimci Osmanlı Etliekmek & Kasap Şarküteri sahibi Erkan Kaya birlikte kesti. Başkan Kalaycı iş yerinin Karaman halkına hayırlı olmasını diledi. 

Karaman’da daha önceden de etli ekmek ve pidecilik yaptığını belirten Osmanlı Etliekmek & Kasap Şarküteri iş yeri sahibi Erkan Kaya, “Daha önceden de Karamanımızda fırın işletmeciliği yapıyordum. Karaman’da yıllardır farklı lezzet sunarak Osmanlı Etliekmek & Kasap Şarküteri halkımızın hizmetine sunduk. Amacımız her zaman kalite ve hijyen olacak. Karamanımıza bir kasap şarküteri daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Etliekmek fırınımızın yanına kasap şarküteri bölümünü de ekleyerek kaliteli hizmeti halkımızın huzuruna sunacağız. İş yerimizde pide çeşitlerinin yanı sıra, lahmacun, mevlana ve özel günlerde toplu etliekmek yapımı ile halkımıza hizmet vereceğiz.” diye konuştu.

27 yaşındaki genç girişimci Erkan Kaya, Koçakdede Mahallesi, Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi No: 55/ A adresinde hizmet ettiklerini, ev ve iş yerlerine paket servisi hizmetlerinin olduğunu da belirtti.