YEM SANAYİ İLKOKULU BAHAR ŞENLİKLERİ COŞKULU VE ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

TAKİP ET

Karaman’da Yem Sanayi İlkokulunda 3.ve 4. sınıf öğrencileri arasında gerçekleşen ve geleneksel hale gelen Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen futbol ve yakantop turnuvaları son erdi.

14 Mayıs’ta başlayan Spor turnuvaları iki dalda gerçekleşti. Kız öğrenciler yakantop, erkek öğrenciler ise Futbol kategorilerinde mücadele ettiler. Okul öğretmenlerinden Yakantop hakemliğini Mustafa Gökkuş yönetti. Futbol hakemliğini ise; yine aynı okul öğretmenlerinden Halil Duran ve Erkan Ayata yönettiler.

Futbol turnuvasında 3.sınıfların yarıştığı futbolun şampiyonu 3/E sınıfı oldu ( Öğrt.Nurettin Sak). Yine Futbol turnuvasında 4.sınıfların yarıştığı şampiyonanın galibi 4/D sınıfı oldu ( Öğrt.Ayşe Atay).

Yakan Top Turnuvasında ise; 3.sınıfların yarıştığı karşılaşmanın galibi 3/F sınıfı oldu (Öğrt. Emsal Akdoğan). 4.sınıfların yarıştığı karşılaşmanın şampiyonu ise; 4/B sınıfı oldu ( Öğrt. Fatma Özanlayan).

Spor turnuvaları sonrasında ödül töreni aynı okulun bahçesinde gerçekleşti. Kupa ve madalyalarla ödüllendirilen takımların ödüllerini Okul Müdürü Tahsin Altın, Müdür yardımcıları Hasan Ünlü ile Neriman Bahar ve öğretmenler tarafından verildi.

Okul Müdürü Tahsin Altın;”Bu tür etkinliklerin öğrencilerin başarma duygusunu, paylaşma ve iş birliğini geliştiriyor.” dedi.

Konuşmaların ve kupaların madalyaların verilmesi sonrasında turnuvalar eğlence ve şenliklerle sona erdi.