Yazarlarımız Koçak ve Özünal CNR Mersin Kitap Fuarı'nda kitapseverlerle buluşuyor

TAKİP ET

Akdenizli kitapseverleri en sevilen yazarlar ile 6'ncı kez bir araya getiren Mersin CNR Kitap Fuarı, kapılarını açtı. Fuar, 28 Kasım'a kadar CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi'nde yayınevleri, yazarlar ve kitapseverleri tek çatı altında bir araya getiriyor.

Mersin CNR Kitap Fuarına Karamanlı yazarlarımızdan, gazetemiz köşe yazarları Osman Nuri Koçak ile Hasan Özünal 26 Kasım Cuma günü saat 10.00-19.00 arasında Hall 2 16.2 nolu stantta kitaplarını imzalayacaklar.
CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem’in ev sahipliğinden düzenlenen Mersin CNR Kitap Fuarı’nın açılışına, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer, Ak Parti Mersin Millet Vekili Hacı Özkan, CHP Mersin Millet Vekili Ali Mahir Başarır, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Adem Koca, Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan katıldı.
6. CNR Mersin Kitap Fuarı'na Mersinli ve Adanalı okurlar yoğun ilgi gösteriyor. 500 binin üzerinde kitapseverin ziyaret etmesi beklenen fuar, Prof. Dr. Caner Taslaman, Doç. Dr. Emre Dorman, Aytuğ Atıcı, Dündar Hızal, Erol Mütercimler, Işık Öğütçü, Saygı Öztürk, Zeynep Sey, Tuba Ezici, Murat Menteş, Ali Lidar’ın aralarında bulunduğu ünlü isimlerin söyleşileri ve yüzlerce imza gününe de sahne oluyor.
Mersin Kitap Fuarı, 9 gün boyunca 500’ü aşkın imza gününün yanı sıra paneller ve söyleşilere de sahne olacak.150 binin üzerinde kitapseverin ziyaret etmesi beklenen fuar bölgenin en önemli kültürel etkinliği olacak.