Yazar Ahmet Ümit Okuyucularıyla Buluştu

TAKİP ET

Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Karamanoğlu Mehmetbey İl Hak Kütüphanesi ve Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca düzenlenen Okur ve Yazar Buluşmaları kapsamında Yazar Ahmet Ümit okuyucularıyla buluştu.

Lütfi Elvan Kongre Merkezinde düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamanoğlu Mehmet Bey İl Halk Kütüphanesi Müdiresi Adile Uyar, yaptığı konuşmada, “Kitapların olmadığı bir dünya düşünülemez. Eğitimin, bilimin, sanatın temeli kitaba dayanır. Hiçbir eğlence okumak gibi ucuz, hiçbir zevk de okumak kadar kalıcı olamaz.

Atatürk, kitaplarından edindiği bilgiler ışığında yeni bir toplum yaratmış, Cumhuriyetin temeli kültürdür ve Hayatta en hakiki mürşit ilimdir diyerek kitaba ve bilime inancını açıkça ifade etmiştir.

Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının destekleriyle okuma alışkanlığını ve kültürünü geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucularımızın kitaplardan daha çok yararlanmalarını sağlamak amacıyla Karamanoğlu Mehmet Bey İl Halk Kütüphanesi olarak; Okur-yazar buluşması kapsamında sayın yazarımız Ahmet Ümit’i sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyarız.Kitap dolu bir yaşam dileğiyle” dedi. 

Konuşmaların ardından Yazar Ahmet Ümit, katılımcılara kitap yazma serüvenlerini anlattı. Programın son bölümünde Ümit, sevenleri için kitaplarını imzaladı.