YAZ SICAKLARI BAŞLADI, KARAMAN KANALİZASYON KOKUSUNA YİNE MAHKUM !

TAKİP ET

Karaman'da yaz aylarının sorunlarından biri olan Kanalizasyon kokusu sorunu bu günlerde yine kendini hissettirmeye başladı.


    Yaz sıcaklarının başlaması ile, özellikle akşam ve gece saatlerinde daha çok hissedilen kanalizasyon kokusu yeniden hissedilmeye başlarken, pek çok vatandaş gazetemizi arayarak konu hakkında şikayetlerini iletiyor.
    Bu kokuyu Karaman halkının hak etmediğini belirten vatandaşlar, sorunun çözümü noktasında yetkililerin hiçbir çalışma yapmamasını da eleştirdiler.
    Vatandaşlar; “Koskoca Karaman Vilayeti, Milyonlarca TL’lik büyük yatırımların yapıldığı Karaman’da bir Kanalizasyon kokusu sorunu çözülemiyor. Çok mu zordur bu iş? Bu Kanalizasyonun açıkta akan kısmı kapatılamaz mı? Veyahut bu işin uzmanları bir proje yapıp ta sorunun çözümüne katkı yapamaz mı? Şu sıralar az da olsa hissediliyor, ileriki günlerde artacak sıcaklıklarla bu koku çekilmez bir hal alacak, lütfen birileri bu soruna bir el atsın. Geçtiğimiz yıllardaki gibi değişik konularla bizleri oyalamasınalar” diyerek şikayet ve eleştirilerini ilettiler.
    Yetkililerimizden, başta Belediyemizden sorunu çözülmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını bekliyoruz.