YAŞAM PAYLAŞIM ANAOKULU AÇILDI

TAKİP ET

Özel YA-PA Yaşam Paylaşım Anaokulu Karaman Şubesi düzenlenen törenle açıldı. 

Gevher Hatun Mahallesi 1724 Sokak üzerinde hizmete giren anaokulu açılışına Karaman Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, CHP Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver ve davetliler katıldı.
Yaşam Paylaşım Anaokulu kurucusu Figen Eroğlu açılış öncesi yaptığı konuşmada, Yaşam Paylaşım Anaokulları Karaman Şubesi’nde çalışacak olduğu için çok mutlu olduğunu aktardı.
Yaşam Paylaşım Anaokulu Okul Müdürü Gülsen Kayserilioğlu ise konuşmasında, “40 yıldır Karaman’da eğitim hizmeti veriyorum. Burada çalışmaya şöyle karar verdim YA-PA yayınlarını ilkokul öğretmenliğimden beri takip ediyorum. Karaman’da eğitim kalitesini baya yükseltecek bir kurum olduğu için burada elimi taşın altına koymayı düşündüm. Emeği geçenleri kutluyorum, sizlerin de bu kuruma destek vereceğinizi umuyorum, umut ediyorum. Karaman için hayırlı olsun teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Yaşam Paylaşım Anaokulları hakkında bilgi veren YA-PA Yaşam Paylaşım Anaokulları Kurucusu Turhan Özüduru, açılan okulun Karaman’a ve Karaman halkına hayırlara vesile olmasını dilerken, eğitimde kaliteyi ileri derecede yükselteceklerini dile getirdi. 
Kurdele kesiminin ardından davetliler okul hakkında yöneticilerden bilgi aldı.
Haber: Murat ÖZÜNAL