Yarın son gün: Gözler meclis listelerinde

TAKİP ET

31 Mart Yerel Yönetimler Seçimleri için Siyasi Partilerin 19 Şubat'ta İlçe Seçim Kurulu'na verecekleri Belediye ve İl Genel Meclisi listeleri için partiler neredeyse 7/24 mesai yapmaya devam ediyor

Belediye ve İl Genel Meclisi listelerinin Seçim Kurulu’na teslimi için yarın son gün.

Karaman’da da siyasi partilerin meclis listelerinin şekillendiği öğrenildi. 31 Mart Yerel Seçimleri’ne 40 gün kala, Karaman’da gözler belediye başkan adaylarının meclis listelerine çevrildi. Karaman Belediye Başkan Adayları bir taraftan seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da Belediye ve İl Genel  Meclis listesini hazırlıyor. Listeler 19 Şubat’ta (yarın) İl Seçim Kurulu'na teslim edilecek, kesin listeler ise 3 Mart’ta kamuoyuna açıklanacak.

Elini çabuk tutmak isteyen siyasi partiler ince eleyip sıkı dokuyarak en iyi listeyle seçime güçlü bir şekilde girmek istiyorlar.
CUMHUR İTTİFAKI’NDA KARAMAN BİLMECESİ

 

Bu arada AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nda, 30 Büyük Şehir için yapılan anlaşmanın genişletilme kararı doğrultusunda 51 İl’den öncelikle 20 İl üzerinde de ittifak çalışmalarının yürütüldüğü, bu görüşülen 20 İl arasında Karaman’ın da bulunduğu dillendirilirken, konunun bugün/yarın netleşmesi beklenirken, konu Karaman’da büyük merak uyandırdı ve tüm gözler Cumhur İttifakı’nda Karaman’ın yer alıp almadığına ve yer alıyor ise sonucun ne olacağına çevrilmiş durumda.