YARDIMDA KÖPRÜ OLUYOR

TAKİP ET

TAMİR EDİP İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİYOR

TAMİR EDİP İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİYOR
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KÖPRÜ OLUYOR
    Karaman’da müşterilerinden gelen kullanılmayan ayakkabıları tamir eden ayakkabı tamircisi Recep Doğan, onları tamir edip boyayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Yaptığı emekli çalışması ile de böylelikle ihtiyaç sahiplerine köprü olan Recep Doğan vatandaşlarında takdirini topluyor.
    Kentte esnaflık yapan Recep Doğan    çevresindeki insanların kullanılmış, eskimiş ayakkabılarını toplayıp tamir ederek ihtiyaç sahibi insanlara dağıtıyor.
Böylece tamir edilmiş, boyanmış giyilebilir hale getirilmiş ayakkabılar birçok ihtiyaç sahibinin ekonomik açığını gideriyor Recep Doğan;
    “Kullanılmış ayakkabılarını tamire getiren kimi müşterilerimiz bazen ayakkabılarını tamir ettirmek yerine yenisini almayı tercih ediyor, kimi müşterilerimiz ise ayakkabılarını kullanmadıklarını bir ihtiyaç sahibine vermelerini istiyorlar. Hatta tamir için getirilmiş tamir için getirdikleri ayakkabıları unutanlar bile oluyor. Biz bu ayakkabıları toplayıp tamir ederek boyuyor ve gelen ihtiyaç sahiplerine veriyoruz. Böylelikle biz de ihtiyaç sahipleri ile yardımseverler arasında köprü oluyoruz.”dedi.