YARDIM KAMPANYASI SONA ERDİ

TAKİP ET

22 Aralık 2015 Salı günü Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde elim bir yangın faciasında 4 yaşındaki oğlu Batuhan Yıldız'ı kaybederek büyük acılar yaşayan ve fakr-u zaruret haline düşen Sarıveliler ilçesi Yeşilyurt Mahallesinden Mahmut Yıldız için başlatılan yardım kampanyası sona erdi.

Yıldız ailesinin acısını hafifletmek ve yaşadığı sıkıntıları unutturmak adına Belediye bünyesinde iş vermek suretiyle, aileye destek sağlayan Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, aynı zamanda ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla başlatılan maddi yardım kampanyasına da öncülük etti.
Konuyla ilgili olarak Yardım Toplama Komitesi Başkanı Ali Selçuk yaptığı açıklamada, mağdur olan hemşehrimizin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla açılan yardım kampanyasının amacına ulaştığını ve sona erdiği bildirildi.
Yeni bir iş sahibi olan Mahmut Yıldız, başta Belediye Başkanı Sayın Hayri Samur olmak üzere, Yardım Toplama Komitesi Başkanı Ali Selçuk’a, yardım sever iş adamlarına, esnafa ve emeği geçen herkese teşekkür etti.