Yangında zarar gören cami hayırseverlerin desteklerini bekliyor

TAKİP ET

Karaman'da merkeze bağlı Madenşehri Köyü'nde bulunan camide çıkan yangında cami kullanılmaz hale gelirken, caminin ibadete yeniden açılabilmesi için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

9 Mayıs tarihinde gece geç saatlerde köy camisinden alevler yükselmesi üzerine köylüler durumu itfaiyeye haber ederek yangına müdahale etmeye başlamış, olay yerine gelen itfaiye ve vatandaşların müdahalesiyle yangın söndürülmüştü. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın sonucu cami kullanılamaz hale gelmişti.

CAMİ HAYIRSEVERLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYOR

Köylülerden yapılan açıklamada, "Sevgili hemşehrilerimiz, Köyümüzün Camii'si Cuma gecesi yanmıştı ve paylaşmıştık yangından sonra fotoğrafları paylaşıyoruz. Aynı zaman da Köyümüz tüze hesabını, iban no paylaşıyoruz fotoğraf ta var oradan bakabilirsiniz. Yardım etmek isteyen kardeşlerimiz bu hesaba gönderebilirler. Elden vermek isteyen kardeşlerimiz muhtarımız Durmuş Ali Demir'e verebilir. Tel no: 05442587657 Hep beraber hep birlikte Camimizi yeniden inşa edeceğiz. Allah CC hepinizden hepimizden razı olsun.

Şu mübarek günlerde cemaat le Namaz kılmayı özlemişken Camimizin yanması bizi derinden üzdü. Üzüldük, Gereken devlet kurumlarına bildirerek, hep birlikte hep beraber yardımlarla, maddi ve manevi destek ile Camimizi İnşallah Allah CC izni ile ayağa kaldıracağız tadilatını tamiratını yapacağız inşallah." denildi.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ