Voleybolcu Kızlar: Her zamankinden daha yüksek sesle, kadına şiddete hayır!

TAKİP ET

TVF 2.Lig Kadınlar 12. Grupta mücadele eden Karaman Spor Lisesi, hafta sonu evinde Tarsus Belediyespor takımını ağırladı.

Voleybolcu kızlarımız maç öncesinde yapılan seremoniye 5 Aralık Dünya Kadın Hakları gününde ülkemizde yaşanan kadına şiddet olaylarına tepki olarak ‘’KADINA ŞİDDETE HAYIR!’’ pankartı ile çıktı.
Maçın ilk setinde güzel bir oyun sergileyen temsilcimiz ilk seti 25-17’lik skorla kazansa da maçtan 3-1’lik skor ile yenik ayrıldı.
Karaman Spor Lisesi Kulübünden maç sonrasında yapılan açıklamada, “Salona gelerek takımımıza destek olan bütün sporseverlere teşekkür ediyoruz. Bizler çalışmaya ve ilk kez mücadele ettiğimiz 2.Lig’de şehrimizi temsil etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki biz oynadıkça oyunumuzun üzerine yeni şeyler ekleyerek çok daha güzel yerlere geleceğiz. Dün de dedik, 5 Aralık 1934 günü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Türk kadınlarına seçme ve seçilme hakkının verildiği yasanın kabulünün yıl dönümü olan bugün de diyoruz, yarın da ‘’KADINA ŞİDDETE HAYIR!’’ demeye devam edeceğiz. Takımımız haftaya oynayacağı Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarına hafta içi yapacağı idmanlarla başlayacak” dendi.
5 Aralık Pazar günü oynanan 8. Hafta maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle;
Aksaray 1989 Spor 3-Mersin Yenişehir Bld. İhtisas 1
Karaman Spor Lisesi 1-Tarsus Bld 3
Kayseri Voleybol 0-Günseven Şalgam Ereğli Bld. 3
Konya Anka Gençlik 2-Kuzeyboru Altyapı 3