VOLEYBOL'DA KUPALAR SAHİPLERİNE VERİLDİ

TAKİP ET

Kentte düzenlenen İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası tamamlandı.

VOLEYBOL’DA KUPALAR SAHİPLERİNE VERİLDİ
Kentte düzenlenen İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası tamamlandı.
Vali Murat Koca, İşitme Engelliler Türkiye Erkekler Ve Kadınlar Voleybol Şampiyonası Final Müsabakalarına Katıldı.
Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu 2015 faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde İlimizde gerçekleştirilen Türkiye İşitme Engelliler Erkekler ve Kadınlar Voleybol Şampiyonası 17 Mayıs 2015 Pazar günü derece giren takımların belirlenmesinin ardından sona erdi.
Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan final müsabakalarına Vali Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yakup Ümit Kihtir, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, daire müdürleri, antrenör, sporcu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karaman’ın ev sahipliğini yaptığı şampiyonada farklı illerden gelen 120 sporcu şampiyonluk için mücadele ettiği şampiyona Karaman halkından da büyük ilgi gördü.
17 Mayıs 2015 tarihinde Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan müsabakaların ardından Bayanlar kategorisinde İstanbul Sessizler Spor Kulübü 1’inci, Ankara İşitme Engelliler Spor Kulübü 2’inci, Bursa Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü 3’üncü olurken Erkekler kategorisinde ise; Gaziantep Ali Süzer İşitme Engelliler Spor Kulübü 1’inci, İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü 2’inci, Amasya Lokman Hekim İşitme Engelliler Spor Kulübü ise 3’üncü olan takımlar oldu.
 
Şampiyonada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından verilirken, şampiyona günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.