Veli Bozkır'dan Bağışçılara Teşekkür

TAKİP ET

Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (KAREV) Başkanı Veli Bozkır, vakıfa bağışta bulunanlara teşekkür etti.

Bozkır, “Sayın Hayırsever Eğitim Gönüllülerimiz; KAREV olarak, hayırsever eğitim gönüllülerimizin katkılarıyla maddi yetersizlikler nedeniyle zorluk çeken üniversite öğrencilerimize maddi katkı sağlamaktayız. Üzerine titrediğimiz yavrularımızın hayata hazırlanmaları, iyi bir gelecek sahibi olmaları, takdir edileceği üzere iyi bir eğitim almalarına ve bu eğitimi başarıyla bitirmelerine bağlıdır.  
Öğrencilere eğitim süresince katkı sağlamak amacıyla, Eğitim Komisyonumuz burs müracaatlarını Vakıf burs tüzüğünde belirlenen esaslar dâhilinde ciddi bir şekilde incelemekte ve en çok ihtiyacı olan öğrenciler belirlenip ilan edilmektedir.  
Öğrencilerimizle her ay Vakfımızda toplantı yapılarak KAREV’in mekânını, Ankara’daki hemşehrilerimizi ve birbirlerini tanımaları sağlanmaktadır. Öğrencilerin notları Eğitim Komisyonumuzca takip edilmekte dönem ortalaması 2,5’un altında olan öğrencilerin bursları kesilmektedir. Bu uygulama öğrencilerin başarı grafiğini yükseltmektedir.
2022 - 2023 eğitim döneminde 90 Karamanlı öğrenciye birinci dönem 1.000 TL, ikinci dönem 1.500 TL olmak üzere burs verildi. 2023 – 2024 eğitim döneminde de aylık 2.000 TL burs verilmesi planlanmaktadır.    
 KAREV’in burs havuzu; siz hayırsever hemşerilerimizin, dostlarımızın katkıları ve mezun olup işe başlayan öğrencilerimizin geri dönüşleri ile gerçekleşmektedir.
Bu kapsamda Vakfımıza yaptığınız maddi yardım bizleri çok memnun etmekte, hayırseverliğiniz yalnız olmadığımızı hissettirmektedir.
Güveniniz ve değerli katkılarınız için vakfımız ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.
 Bu faaliyetlerimizin devamını sağlayabilmek adına yeni eğitim yılında da katkılarınızı bekler, selam ve saygılarımızı sunarız.” dedi.

Karaman Eğitim Kültür Ve Sağlık Vakfı Hesabı
İBAN: TR89 0006 4000 0014 2186 3618 67 - İş Bankası
 

karaman karev