Vekil Ünver: "Esnaftan, çiftçiden, üretenden yanayız"

TAKİP ET

CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretleri Ayrancı ve köylerinde sürdürdü

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, yerel seçim çalışmaları kapsamında Ayrancı’ya gitti. Burada, CHP Ayrancı Belediye Başkan Adayı Ramazan Delice, İl Genel Meclisi Adayları Hasan Sarı ve Emre Sağkaya’ya destek isteyen Milletvekili Ünver, parti binasında partililer ile bir araya geldi. Gerçekleştirdiği kahve toplantısında kalabalık bir dinleyici kitlesine hitap eden Ünver; Ayrancı’da esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra Ambar, Böğecik ve Ağızboğaz köylerini ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında esnaf ve çiftçiler ile sohbet eden, siftah yapamadan kepenk indiren, mahsulünü toprakta bırakan hemşehrilerinin sıkıntılarını dinleyen Ünver, iktidarın uygulamakta olduğu ekonomik programların Türkiye’yi hak ettiği geleceğe taşıyamayacağını söyledi. Ünver burada yaptığı değerlendirmede: “Biz emekten, üretimden, esnaftan, çiftçiden, üretenden ve tüm çalışanlardan yana, her bir yurttaşın insanca yaşamasını isteyen bir partiyiz. Ülkemizin üretim yapısını ve ihtiyaçlarını gözeterek dönüştürecek, kalkındıracak bilgi ve birikime sahibiz. Çözüm de bellidir, bu çözümün adresi de. 31 Mart’ta, milletimizin desteği ile güçlenecek, yolumuza daha emin adımlarla devam edeceğiz. Bu seçimlerde Ayrancı'da güzel bir hava yakaladık. CHP, Ayrancı'da Ramazan Delice ile Belediye Başkanlığını kazanacak, Ayrancı'mız da yıllardır özlediği CHP belediyeciliğine kavuşacak.” ifadelerine yer verdi.