VEKİL ÜNVER BELEDİYEYE TEPKİ GÖSTERDİ!

TAKİP ET

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, kent genelinde etkili olan sağanak yağış sonucu göle dönen cadde ve sokaklar nedeniyle belediyeye tepki gösterdi.

Karaman’da ikindi saatlerinde başlayan ve yaklaşık bir saat süren sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle şehrin bir çok yeri adeta göle döndü. Trafikte sürücüler zor anlar yaşarken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Vatandaşlar selden etkilenen ev ve iş yerlerindeki suları kendi imkanlarıyla tahliye etti.

‘’Neyse Ki 6 Ay Sonra Yerel Seçim Var’’

Vatandaşın mağduriyetini gören CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından belediyeye tepki gösterdi. Milletvekili Ünver makyajcı belediye anlayışının Karaman'ı getirdiği nokta diye başladığı açıklamasında, ‘’Altyapıya değil makyaja para harcayan; kentimizin yapısal hiç bir sorununu çözemeyen anlayışın makyajı bugünkü kısa süreli yağış sonrasında aktı. Vatandaşlarımızın kentimizin çeşitli bölgelerinden gönderdikleri fotoğraf kareleri her şeyi anlatıyor. Karaman gibi arazi sorunu olmayan, engebesi, dağı, tepesi, çukuru olmayan bir şehir merkezinde bu gölcükleri/göletleri oluşturabilmek de aslında ayrı bir marifet! Neyse ki 6 ay sonra yerel seçim var. Kentimizi daha yaşanılır, daha sorunsuz hale getirmek hepimizin elinde.’’ dedi.