VEKİL ŞEKER: "O KAHRAMAN BİR ASKER, BÜYÜK BİR DEVLET ADAMIDIR"

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 80’nci yıldönümünde rahmetle yâd ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ülkemizin ve Milletimizin ortak değerlerinden biridir. O, adını tarihe altın harflerle nakşettirmiş kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır. 1919’daSamsun’a çıkarak başlattığı Ulusal Kurtuluş Savaşı’mıza önderlik etmiş, aziz Milletimizin eşsiz fedakârlıklarıyla büyük bir zafere ulaştırdığı kurtuluş savaşımızı 1923’te Cumhuriyetimizi kurarak taçlandırmıştır.

Cumhuriyetimizin 95. yılını iftiharla kutlayan Türkiye, dünyada sözü dinlenen, uluslararası arenada yüksek itibara sahip, sorunların çözümünde aktif rol üstlenen büyük bir ülke konumundadır. Ülkemiz her geçen gün büyük bir istikrar ve güven içinde güçlenmeye büyümeye devam etmekte, milli ve manevi değerlerini her şart altında yaşatmakta, istiklal ve istikbaline ve milli iradesine canı pahasına sahip çıkmakta,2023 hedeflerine yılmadan ve asla yorulmadan büyük bir azimle koşmaktadır.

Bu duygu ve düşünceler ile vefatının 80. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarına Yüce Allah (C.C)’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı rahmetle ve şükranla anıyorum” dedi.