Vekil Eser, Karamanlı Uzman Çavuş Andaç'ı Hastanede Ziyaret Etti

TAKİP ET

Hakkari Dağ ve Komando Tugayında görev yaparken Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyonuna katılan ve bölgedeki görevinin 10. gününde bayramın birinci günü teröristlerce araziye döşenen mayına basarak yaralanan Karamanlı Piyade Uzman Çavuş Emrullah Andaç'ın tedavisi GATA'da devam ediyor.

Yaralı gazimizi Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, tedavi gördüğü Ankara Gülhana Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek sağlık durumu hakkında doktorlardan ve ailesinden bilgi aldı.
Vekil Eser, “Karaman'ımızın gururu, Kahraman Gazimiz P.Uzm.Çvş. Emrullah Andaç kardeşimizi tedavi gördüğü Ankara GATA Hastanesi'nde ziyaret ettim. Kardeşimizin durumu çok iyi Allah'a hamd olsun” dedi.
Yaralı asker Emrullah Andaç’da, tedavisinin devam ettiğini ve ne zaman biteceğini bilmediğini ama görevine biran önce dönmek için gün saydığını söyledi.
26 yaşındaki Uzman Çavuş Emrullah Andaç’ın, Hakkari ve Ankara’da geçirdiği ameliyatlardan sonra gözünde bulunan şarapnel parçalarının çıkarılması için yeniden bir ameliyata alınacağı öğrenilirken, bacağında da ciddi bir hasar bulunmadığı bilgi edinildi.