VEKİL ESER CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDEKİ RESEPSİYONA KATILDI

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde verdiği resepsiyona katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla "Başkomutan" sıfatıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resepsiyon verdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin "havuzlu bahçe" olarak adlandırılan bölümündeki resepsiyona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile geldi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'ne özel hazırlanan kısa film gösterimi ile Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan selamlama konuşması yaptı.

Konuşmasının ardından Malazgirt Zaferi'ne özel hazırlanan film davetlilere izletildi.

Resepsiyona katılan AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser de resepsiyona ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.  Eser paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, halkımızın bayramını en içten duygularımızla kutluyoruz. Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Karaman’ın kahraman milletini temsilen külliyede bulunmaktayız.. Sizleri seviyor ve selamlarımızı gönderiyoruz.”

Programın sunuculuğunu ise, Diriliş Ertuğrul dizisiyle tanınan oyuncu Engin Altan Düzyatan yaptı.