Vefa Sosyal Destek Grubu Çalışmalarını Sürdürüyor

TAKİP ET

Ayrancı Kaymakamlığınca 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçları vefa sosyal destek grupları tarafından karşılanıyor

İçişleri Bakanlığının 65 yaş ve üstü vatandaşlar için koyduğu sokağa çıkma sınırlandırılmasından sonra Kaymakamlık bünyesinde bakanlık genelgesi doğrultusunda “Vefa Sosyal Destek Grubu” oluşturuldu.

Koronavirüsle (Covid-19) mücadelede alınan tedbirler kapsamında Vefa Sosyal Destek Grupları, ihtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor.

112 acil servis hattını arayan yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçları tek tek not edilirken, ücretini ödemek koşuluyla bildirimde bulunan vatandaşlar ve aileler için gerekli alışverişleri yapan görevli ekipler vatandaşların belirttiği adrese giderek ihtiyaçları olan malzemelerini teslim ediyor.

Ekipler, ihtiyaç halinde her türlü eksiğinin giderileceği konusunda vatandaşları bilgilendirirken, dışarı çıkamamaları konusunda gerekli uyarılarda bulunuyor.