Vatandaş Bu Sene Balığa Doyacak

TAKİP ET

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte vatandaşın özlediği balık çeşitleri de Karaman'da tezgâhlardaki yerini aldı.

Karaman’da balık denince ilk akla gelen ve haftanın her günü günlük taze balık çeşitlerinin bulunabileceği Halk Balık Pazarı yetkilisi İbrahim Yılmaz; bu yıl denizlerde balığın bol olduğunu ve vatandaşın balığa doyacağını belirterek, besin değeri açısından haftada en az bir kez yenmesi gereken balığın, et ve tavuk fiyatlarına göre daha uygun olduğunu söyledi.
Balık sezonunun açılmasıyla birlikte tezgâhlarda yerini alan ürünlerin hem vatandaşı hem de balıkçıları sevindirdiğini ifade eden Yılmaz, “Karaman’da uzun yıllardır bu sektörde hizmet veriyoruz. Vatandaşa kaliteli, taze ve her keseye uygun balık çeşidini sunarak denizi olmayan Karaman’da da lezzetli balık yenilebileceğini verdiğimiz hizmetle göstermiş oluyoruz. Mutfaklarında balık kokusu istemeyen hanımların derdine de çare oluyoruz. Sipariş üzerine istenen kiloda balığı 15 dakika gibi kısa bir sürede hazırlayıp salonumuzda ister ızgarada isterse yağda kızartarak yanında salatasıyla birlikte damaklarına uygun hale getiriyoruz. Evinde hazırlamak isteyenler içinde balıkları temizleyip, hanımları bu dertten de kurtarıyoruz” dedi.
Halk Balık Pazarı, Karamanlılara yalnızca kış mevsiminde değil, yılın 365 gününde balık bulunabileceğini de göstererek şehrin balıkçısı olmaya devam ediyor.

Halk Balık Pazarı: Sekiçeşme Mahallesi Bekir Sıtkı Erdoğan Cad. 7/A (Araboğlu Camisi geçidi, Halk Sebze ve Meyve Pazarı karşısı)

Telefon: 03382126060   05323034998











karaman Halk Balık Pazarı balık