Varol'dan Karaman FK taraftarına: Haydi Karaman sezon başladı. Takımını Yalnız Bırakma

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı gruptaki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü yarın ikinci yarının ikinci maçında kendi saha ve seyircisi önünde ilk maçına çıkacak.

İlk hafta Menemen deplasmanından bir puanla dönen temsilcimiz uzun bir aradan sonra taraftarının karşısına Denizlispor maçıyla çıkacak.

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol, Karaman FK taraftarına seslenerek, “TFF 2.lig de şehrimizi büyük bir gururla temsil eden takımımız Karaman F.K. 21 Ocak Pazar günü saat 14:00 de Türk futbol tarihinin önemli camialarından Denizlispor ile karşılaşacak. Sezonun ikinci yarısında yaptığı transferler ile iddialı hazırlanan takımımız geçen hafta şampiyonluk parolası ve bütçesine sahip Menemen FK ile berabere kalarak play off umudumuzu bir üst seviyeye çıkardı. Bizler Karaman sevdalısı ve futbol aşığı Karamanlılar olarak tribündeki yerimizi alacağız, tüm Karaman halkımızı da maçta tribünlerde görmek istiyoruz. Şartlar ne olursa olsun takımımızı yalnız bırakmadan mücadelemize devam etmeliyiz. Takımıza farklı oyun anlayışı getiren Cihan hocamızın liderliğinde, deneyimli ve başarıya aç, hırslı oyuncu topluluğumuzla büyük başarılara imza atacağımızdan şüphemiz yok. Haydi, Karaman sezon başladı takımını yalnız bırakma herkes maça” dedi.

Karaman Futbol Kulübü Denizlispor şampiyonluk taraftar tribün Şevket Varol