Varol'dan Fikret Orman Açıklaması

TAKİP ET

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Son dönemde Beşiktaş'ımızın futbol şubesinde yaşanan sportif başarısızlık sonucunda bazı gruplar tarafından başkanımız Fikret Orman bu hafta sonu oynanan Beşiktaş - Başakşehirspor maçı sonrasında Pazartesi günü Beşiktaş başkanına yakışır şekilde konuşarak görevinin sonuna geldiğini belirtmişti. Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında 13 Ekim 2019 tarihinde eğer çoğunluk sağlanmaz ise 20 Ekim 2019 tarihinde çoğunluk aranmaksızın Beşiktaş'ımızın olağanüstü kongreye gidilmesine karar verildi. 

Her zaman Fikret Orman ve yönetimlerinin yanında görevler aldık, kendilerine destek olduk. Başkanımız Fikret Orman ve yönetimleri Beşiktaş'ımıza büyük hizmetlerde bulundular, bizlere sportif başarılar yaşattılar bunların yanında stadyum ve tesisleşme anlamında çok önemli yatırımları gerçekleştirdiler kamp tesisi ve okulu olan bir kulüp haline getirdiler, bütün hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Ancak son iki sezonda ki sportif başarısızlıklar, başkanımızın bütün sorumluluğu üzerine alarak açıklamalar yapması ve bizim de çok üzüldüğümüz kulüp emekçilerinin maaşlarının geç ödenmesi gibi durumlardan dolayı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerimize son dönemde istifa çağrıları yapılması durumu ile karşı karşıya kaldık. Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın " Beşiktaş'ı üzmesinler " öğüdünü gözeterek görevini bırakan başkanımız Fikret Orman ve yönetim kurulu Beşiktaş'ımızın gerekli organlarına gerekli hesabı da verebileceklerdir. 

Bizler için asıl olan Beşiktaş'tır. Kimse Beşiktaş'ımızdan ve camiamızdan büyük değildir. Hiç bir isim, grup veya dernek Beşiktaş adını kirletmeye, yok saymaya cür'et edemez. Beşiktaş'ın sahibi gönül vermiş milyonlardır. Bizlerde devir aldığımız bayrağı gelecek nesillerimize aktarmak, Beşiktaş ismini hak ettiği zirvede yaşatmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar Beşiktaş'ımıza hizmetleri olmuş kişilere olduğu gibi başkanımız Fikret Orman ve yöneticilerimize de teşekkür ediyor, bundan sonra ki hayatlarında başarılar diliyoruz. Kongre sürecinde camiamızın birlik ve bütünlüğü yeniden sağlayıp, Beşiktaş ismine yakışır şekilde süreci hep beraber yöneteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Beşiktaş'ımıza yakışır başkan adayları arasından Karaman Beşiktaşlılar Derneği ve Beşiktaş kongre delegeleri olarak en iyi olanı, en çok yakışacak ve çalışacak adayımızı destekleyeceğiz. İyi ki Beşiktaşlıyız, iyi ki bu camianın bir parçası ve temsilcisiyiz, yaşasın Beşiktaş mücadelemiz.  Saygılarımla." ifadelerine yer verdi.