VALİ VE BAŞKAN HALKLA BERABER..

TAKİP ET

Karaman'da vatandaşlar, halkın demokrasi nöbetleri devam ediyor.

7’DEN 70’E DEMOKRASİ NÖBETİ

Gencisiyle-yaşlısıyla halk, Aktekke Kent Meydanı'nı doldurarak demokrasi nöbetini sürdürüyor.
Kuran-ı Kerim, ilahi ve kasideler okunurken, şehitler için dualar ediliyor.
Kimisi bebek arabasında kimisi de babasının elinden tutarak meydana gelen minikler de demokrasi nöbetine destek oluyor. 
Sosyal medya da paylaşılan bir fotoğraf ise görenleri duygulandırıyor. Bir vatandaş tarafından çekilen fotoğrafta 4 çocuk Aktekke Camisi içerisinde uyurken görülüyor. Demokrasiye, vatana sahip çıkarken uyuyakalmış olan minikler sosyal medyada en çok paylaşılan fotoğraflar arasında yerini aldı.  
Fotoğrafın altında ise şu yorum yer alıyor: “Saat 04.42 nöbet tutan çocuklar yorulmuşlar Aktekke camiinde dinleniyorlar. Allah onlardan razı olsun, bu çocukları bu hale getirenleri Allah kahreylesin.”
VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI HALKLA BERABER
 
Ülkemizin ve milletimizin geleceğine yönelik gerçekleştirilen darbe girişimin ardından vatandaşların meydanlardaki demokrasi nöbeti devam ediyor. 
Yurdun her köşesinde olduğu gibi ilimizde de gerçekleştirilen yoğun katılımlarla ülkemizin ve milletimizin birliğine ve dirliğine saldırıda bulunan darbeciler ve darbeler protesto edilirken, Vali Tapsız da gerçekleştirilen demokrasi nöbetlerine katılarak halkla birlikte demokrasi mücadelesi veriyor. 
25 Temmuz 2016 Pazartesi günü akşamında Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile birlikte alanı gezen Vali Tapsız, darbe girişimine kalkışıldığı ilk günden bu yana Aktekke Meydanı’nda gerçekleştirilen mitinglerle darbe girişimini protesto ederek, milli bir duruş ve şahlanış ile demokrasi mücadelesi veren vatandaşlarla bir araya gelerek sohbetler gerçekleştirdi.