VALİ TAPSIZ AÇIKLADI

TAKİP ET

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında atılan bomba ile hayatını kaybeden Karamanlı öğrenci Muhammet Yalçın'ın ismi bir okula verilecek.

Ankara’da eğitim gören Üniversite öğrencisi Kazımkarabekir’li Muhammed Yalçın, darbe girişiminin olduğu akşam babası ile cep telefonuyla konuşurken uçaktan atılan bomba ile hayatını kaybetmişti.

Ankara'da darbe kalkışması sırasında Cumhurbaşkanlığı Küllesi yakınına yapılan bombalı saldırıda yaşamını yitiren 5 sivilden 22 yaşındaki Muhammed Yalçın'ın, memleketi Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde toprağa verilmişti.
VALİ TAPSIZ AÇIKLADI
    Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencisi Muhammed Yalçın, darbe girişimi sonrasında memleketi Karaman’ın Kazımkarebkir İlçesinde topra verildi. Düzenlenen Törene Vali Süleyman Tapsız başta olmak üzere protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katılmıştı.
    Karaman Valisi Süleyman Tapsız dün öğleden sonra düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanlığı külliyesi yakınına uçakla yapılan bombalı saldırıda yaşamını yitiren Muhammet Yalçın’ın isminin bundan böyle Karaman2da yaşatılacağını söyledi. Tapsız, Karaman’da yakın zamanda belirleyecekleri bir okula Yalçın’ın isminin verileceğini açıkladı.