Vali Sarıibrahim'den Saray Bisküvi ve Modern Çikolataya Ziyaret

TAKİP ET

Karaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmelere yönelik ziyaretlerini sürdüren Vali H. Engin Sarıibrahim, Türkiye'nin önde gelen bisküvi, gofret ve çikolata üreticilerinden Saray Bisküvi ile çikolata ve kek üretimiyle ilimiz ekonomisine önemli katkılar sağlayan Modern Çikolatayı ziyaret etti.

Saray Bisküvi Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Demirbağ, Mehmet Ertabak ve Finans Direktörü Mehmet Ali Bozkurt’un bulunduğu ziyarette, üretim, istihdam, kapasite ve ihracat verilerine yönelik bilgiler alan Vali H. Engin Sarıibrahim, Karaman ve ülkemiz ekonomisine sağladığı katma değer ve istihdam nedeniyle Saray Bisküvi’ye teşekkür etti.

Modern Çikolata'yı ziyaretinde Onursal Başkan Vehbi Tayyar, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tayyar ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Tayyar’ın bulunduğu ziyarette üretim, istihdam, kapasite ve ihracat verilerine yönelik bilgiler alan Vali H. Engin Sarıibrahim, Karaman ve ülkemiz ekonomisine istihdam ve katma değer sağlayan Tayyar ailesine teşekkür etti.




Saray Bisküvi Modern Çikolata Vali H. Engin Sarıibrahim istihdam ihracat kapasite ekonomi üretim Karaman