Vali Sarıibrahim: Bayramlar; yüreklerin hoşgörü ile dolduğu,gönüllerin merhametle kuşatıldığı günlerdir

TAKİP ET

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Sarıibrahim mesajında, "Kıymetli Hemşehrilerimiz, Aziz Karamanlılar; Rahmet, mağfiret ve bereket iklimi olan, iftar sofralarında buluştuğumuz, ekmeğimizi ve muhabbetimizi paylaştığımız; oruç teravih ve diğer ibadetlerimiz ile ihya etmeye gayret ettiğimiz on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerifi hüzünle uğurlarken bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın huzurunu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar; yüreklerin hoşgörü ile dolduğu,gönüllerin merhametle kuşatıldığı, insanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği,dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı çok müstesna günlerdir.

Bu vesile ile Karamanlı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bayram dolayısıyla yola çıkacak vatandaşlarımızdan hem kendilerinin hem sevdiklerinin hem başkalarının canlarını tehlikeye atacak adımlardan kaçınmalarını, trafik kurallarına uymalarını hatırlatıyorum.

Şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin bayramlarını ayrıca kutluyorum.Aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun" dedi.