Vali Meral Karaman'dan Ayrıldı

TAKİP ET

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Karaman Valisi iken Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Fahri Meral, Karaman'a veda etti.

21.06.2017 tarihinde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Karaman Valisi olarak atanan Fahri Meral, 3 yılın ardından son çıkan kararname ile Mülkiye Başmüfettişliğine atandı. 

Karaman'a veda eden Vali Meral ve eşi Zehra Meral'i vali yardımcıları, çeşitli kurum ve kuruluş müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar uğurladı.

Karaman Valisi Fahri Meral, kendisini uğurlamaya gelen Vefa gurubu çalışanlarına özel teşekkür ederek, “11 Marttan itibaren devlet olarak halkımızın yanında olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları bilim kurulunun önerileri ve İçişleri Bakanlığımızın aldığı kararları gerçekten güzel yerine getirdi. Vefa gurubu gönüllerden oluşan bir teşkilattır. Bu süreçte ihtiyaç sahibi herkese ulaştık. O yüzden emeğiniz büyük. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Vali Fahri Meral, yaptığı açıklamada; “Buraya gelişim hemen hemen 3 yıl olacak. Biz ailece Karaman’dan memnun ayrılıyoruz. Halka hizmet, hakka hizmet anlayışına inanıyoruz. Böylede elimizden geldiği kadar gayret göstermeye çalıştık. Şahsınız bütün basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Memlekete hizmete devam, hakkınızı helal edin” dedi. 

Daha sonra Vali Fahri Meral ve eşi Zehra Meral, makam aracına binerek valilikten ayrıldı.