Vali Işık'dan Esnaf Odaları Birliğine Ziyaret

TAKİP ET

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan IŞIK Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında Birlik yönetim kurulu başkanı Bayram Uysal, yönetim kurulu başkan vekili Cemal Özbay, yönetim kurulu üyeleri Şuayip Dik ve Fatih Elitok ile esnaf odaları başkanları ile odaların genel sekreterleri de ziyaret sırasında hazır bulundu.

Birlik Başkanı Bayram Uysal, "Sayın valim Karaman’a ve Birliğimize hoş geldiniz. Malum içinde bulunduğumuz Covid-19 Pandemi salgını nedeniyle esnaflarımız uzun süre iş yerlerini kapalı tuttular. Büyük sıkıntılar yaşandı. Esnaflarımızın bir kısmı kredi kullanarak bu sıkıntılarını aşmaya çalıştılar. Berber ve Kuaförler, Kahveciler, Kafeler v.b. işyerlerimizde biraz daha şartların esnetilmesi gerekir. Gerçekten esnafımız zor durumda. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak gerekli kolaylıkların sağlanması bu sektörlerdeki esnafımızı biraz olsun rahatlatacaktır" dedi.

Birlik yönetim kurulu üyeleri ile oda başkanları da esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını Vali Işık'a ilettiler.

Vali Işık ise, "Sizler esnaf temsilcileri olarak tabiki sıkıntılarınızı bize aktaracaksınız. Ben de sizin bu taleplerinizi ilgili bakanlıklarımıza ileteceğim. Bizler her zaman için esnaf ve sanatkarımızın, sizlerin yanındayız.Bundan hiç endişeniz olmasın" dedi.

Ziyaretin anısına Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Uysal, Vali Işık'a Karaman’ın ünlü şahsiyetlerinden oluşan bir biblo hediye etti.