Vali Fahri Meral Belediyeleri İnceledi

TAKİP ET

Ermenek ilçesinde katıldığı muhtarlar toplantısının ardından Vali Fahri Meral, Ermenek Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Atilla Zorlu ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Meral, başkan Zorlu’dan belediyenin ilçede yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Zorlu’ya yeni görevinde başarılar dileyen Vali Meral, semt pazarında bulunan vatandaşlarla sohbet etmesinin ardından Ermenek ilçesine bağlı Kazancı belediyesine ziyarette bulundu.  

Cuma namazını beraberindekilerle Kazancı Beldesinde kılan Vali Fahri Meral, Cuma namazının ardından meydanda bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra belediye başkanlığına geçen Vali Meral, başkan Muhittin Tuncel’den belediyenin çalışmaları hakkında bilgeler aldı.

Ziyaretlerine daha sonra Güneyyurt Belediye Başkanlığı ile devam eden Vali Fahri Meral,  Belediye Başkanı Ahmet Arı ve belediye personeli tarafından karşılandı. Başkanlığı ziyareti öncesinde belediye önündeki vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Meral, daha sonra belediye binasına geçerek, belediyenin Güneyyurt beldesinde yürüttüğü çalışmalar hakkında başkan Arı’dan bilgiler aldı.

Vali Fahri Meral ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.