Vali Akkoyun ve Milletvekillerinden Bakan Yerlikaya'ya Ziyaret

TAKİP ET

28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından oluşturulan yeni kabinede İçişleri Bakanı olarak görev alan İstanbul eski Valisi Ali Yerlikaya'yı Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, AK Parti Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Osman Sağlam ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun ziyaretle ilgili olarak twitter hesabından yaptığı açıklamada, “İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya ziyarette bulunup, hayırlı olsun dileklerimizi ileterek talimatlarını aldık. Sayın Bakanımıza kabullerinden dolayı şükranlarımızı ve saygılarımızı arz ediyorum” dedi.

Vali Akkoyun daha sonra, uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı sırasında Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüttüğü TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Fuat Oktay’ı ziyaret ederek yeni görevinden dolayı hayırlı olsun temennisinde bulundu.