Vali Akkoyun'un ziyaretçi yoğunluğu sürüyor

TAKİP ET

12 Mayıs'ta yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Karaman Valiliği görevine atanan ve 18 Mayıs'ta görevine başlayan Vali Tuncay Akkoyun'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

25 Mayıs Çarşamba günü Vali Akkoyun’un ziyaretçi trafiği oldukça yoğundu.
OSB YÖNETİM KURULU’NDAN VALİ AKKOYUN’A ZİYARET
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın ve beraberindeki heyet, Vali Tuncay Akkoyun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Akkoyun, bir süre sohbet ettiği OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın ve beraberindeki heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.
TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULUNDAN VALİ AKKOYUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve beraberindeki heyet Vali Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Akkoyun, Karaman Valiliği görevine atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ‘a ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.
TEMA VAKFI HEYETİNDEN VALİ AKKOYUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
TEMA Vakfı İl Temsilcisi Halil Başkalkan, Merkez İlçe Temsilcisi Suzan Özpeynirci ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Tuncay Akkoyun’u  makamında ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Akkoyun, Karaman Valiliği görevine atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunan TEMA Vakfı İl Temsilcileri Halil Başkalkan, Merkez İlçe Temsilcisi Suzan Özpeynirci ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.
TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ KONYA BÖLGE BİRLİĞİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN VALİ TUNCAY AKKOYUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Birliği Müdür Yardımcısı Ali Fuat Hamurcu ve Kazımkarabekir Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Selçuk Delen, Vali Tuncay Akkoyun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette misafiriyle bir süre sohbet eden Vali Akkoyun, Karaman Valiliği görevine atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Birliği Müdür Yardımcısı Ali Fuat Hamurcu ile Kazımkarabekir Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Selçuk Delen’e ziyareti nedeniyle teşekkür etti.
KARAMAN GASTRONOMİ VE TURİZM DERNEĞİ BAŞKANI MERYEM EVCEN’DEN VALİ AKKOYUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Karaman Gastronomi ve Turizm Derneği Başkanı Meryem Evcen ile beraberindeki heyet Vali Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Akkoyun, Karaman Valiliği görevine atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunan Karaman Gastronomi ve Turizm Derneği Başkanı Meryem Evcen ’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.
GAZETECİLER CEMİYETİ HEYETİNDEN VALİ AKKOYUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu ve üyelerden oluşan heyet, Vali Tuncay Akkoyun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, yeni görevinden dolayı Vali Akkoyun’u tebrik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Akkoyun, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu’ya teşekkür etti.
METEOROLOJİ KONYA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ VE TÜİK KONYA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN VALİ AKKOYUN’A TEBRİK ZİYARETİ
Meteoroloji Konya Bölge Müdürü Barış Özgün ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konya Bölge Müdürü Muammer Kubaloğlu, Vali Tuncay Akkoyun’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Akkoyun, Meteoroloji Konya Bölge Müdürü Barış Özgün ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konya Bölge Müdürü Muammer Kubaloğlu ile bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. 
ŞEHİT AİLELERİNE YARDIM VE DAYANIŞMA DERNEĞİ HEYETİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Şehit Ailelerine Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bayat ve beraberindeki heyet Vali Tuncay Akkoyun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Akkoyun, Karaman Valiliği görevine atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunan Dernek Başkanı Mustafa Bayat ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
KARAMAN BÖLGESİ SULAMA KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ HEYETİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Karaman Bölgesi Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Sami Yaşar ve beraberindeki heyet Vali Tuncay Akkoyun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Akkoyun, Karaman Bölgesi Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Sami Yaşar ve beraberindeki heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.
MUHARİP GAZİLER DERNEĞİN HEYETİNDEN TEBRİK ZİYARETİ
Muharip Gaziler Derneği Karaman Şube Başkanı Behiç Baş ve beraberindeki dernek üyeleri Vali Tuncay Akkoyun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Akkoyun, bir süre sohbet ettiği Behiç Baş ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
ZİRAAT ODASI HEYETİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram ve beraberindeki heyet Vali Tuncay Akkoyun’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Akkoyun, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram’a ve beraberindeki heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.
İLLER BANKASI BÖLGE MÜDÜRÜ MURAT KARAÇAM’DAN VALİ TUNCAY AKKOYUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 İller Bankası Bölge Müdürü Murat Karaçam Vali Tuncay Akkoyun’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Akkoyun, Karaman Valiliği görevine atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunan İller Bankası Bölge Müdürü Murat Karaçam’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.