Vali Akkoyun İl Özel İdaresi Personeli ile Bayramlaştı

TAKİP ET

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun Karaman İl Özel İdaresinde, Özel İdare çalışanları ile bir araya gelerek geçmiş bayramlarını tebrik etti.

Programda konuşan Vali Tuncay Akkoyun, “Geçmiş Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim bizleri nice bayramlara sağlıkla ve sıhhatle eriştirsin.” dedi.
Konuşmasının devamında Vali Akkoyun, vatandaşlarımızın yaşadıkları yerlerde refahının sağlanmasında ve kamu yatırımlarının hızlı ve kaliteli bir şekilde hemşehrilerimize ulaştırılmasında fedakârca çalışan her bir Özel İdare çalışanımızın gayretinin çok önemli ve kıymetli olduğuna dikkat çekti.
“Köylerimizdeki vatandaşlarımızın taleplerinin büyük ölçüde karşılanmış olmasında siz kıymetli İl Özel İdaresi çalışanlarımızın ve İl Genel Meclisi üyelerimizin payı çok büyüktür” diyen Vali Tuncay Akkoyun, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez’e ve İl Genel Meclisi üyeleri ile İl Özel İdaresi çalışanlarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Daha sonra Vali Akkoyun, Karamanlı hemşehrilerimizin mutlulukları için çalışmaların tüm hızıyla süreceğinin altını çizerek, “Bütün gayretimiz, Karaman’da yaşayan vatandaşlarımızın yüzünün gülmesi ve ilimizin daha da güzelleşerek daha müreffeh bir şehir haline gelmesi içindir.” ifadelerini kullandı.
Akabinde Vali Tuncay Akkoyun, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, İl Genel Meclisi üyeleri ve İl Özel İdaresi personeli ile tek tek bayramlaştı.
 








karaman bayram