Vakit Geçmeden Gereken Yapılmalı!

TAKİP ET

*Yönetim arasındaki sorunun çözüldüğü söylenirken, 2 haftada 13. Sıralardaki 2 takıma mağlubiyet akıllara ‘futbolcular ile Teknik Heyet arasında mı sorun var?’ sorusunu getirdi.
*Yazık oluyor bunca verilen emek ve harcanan milyonlara. Bu takım nasıl bu duruma geldi? Kimler getirdi? Birileri bu sorulara cevap vermeli.
3. Lig temsilcimiz Karaman FK, Şampiyonluk parolası ile çıktığı 2022/23 sezonunda ligin ilk yarısını ve bugüne kadarki 19 haftada Lider olduğu grupta son iki haftadır elde ettiği 2 mağlubiyet ile liderlik koltuğunu rakibine kaptırdı.
Birkaç hafta önce yönetimde yaşanan bazı sorunların çözüldüğü söylenirken, geçen hafta kendi sahamızda Darıca GB.’ne bu hafta da Elazığ Karakoçan’a aynı skor ile 2-0 yenilmesi kafaları karıştırdı.
Rakiplerin de 2 haftadır puan kaybetmesine rağmen Karaman FK’nın üst üste 2 haftadır hem de alt sıralardaki takımlara mağlubiyeti akıllara değişik soruları getiriyor.
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla giden takıma 2-3 haftada neler oldu da ligin zayıf iki takımına mağlup oldu?
Yönetim krizinin çözülmesine rağmen alınan 2 mağlubiyet ile ilgili taraftarlar ve Spor Kamuoyu bir açıklama beklerken akıllara da ‘Futbolcular ve Teknik Heyet arasında bir sorun mu var’ sorusunu akıllara getirdi.
Her türlü fedakarlığın ortaya konularak her türlü imkanların sunulduğu takımda neler oluyor da bu mağlubiyetler yaşanıyor?
İlk yarı sonunda transfer dendi, 4 yeni transfer de yapılarak kadro takviye edildi ancak üst üste 2 haftadır alınan mağlubiyetin sebebi mutlaka ortaya konmalı ve varsa sorunun da vakit geçirmeden çözülmesi gerekiyor.
Her şeyden önce bu mağlubiyetlerle öncelikle Karaman’ın ismine zarar verildiğinin birilerinin farkına varması lazım.
Sonrasında Sayın Mehmet Ali Han ve kardeşi Süleyman Han’ın tüm imkanları seferber ederek sundukları süper imkanları inkar etmek olur bu mağlubiyetler.
Sorun neyse herkes bu memlekete ve insanlara fazla zarar vermeden gereğini yapmaları gerekiyor.
Bu şehir uzun yıllar sonra spor konusunda bir umutta birleşip yeşerttikleri ve inandıkları mutlu sona ulaşma inancını hiç kimsenin basit hesaplarla heba edemez, etmemeli, ettirilmemeli.
HABER MERKEZİ