Uyuşturucu satan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı

TAKİP ET

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak 4 Mart Pazartesi günü yapılan 2 farklı çalışma kapsamında 6 kişi yakalandı.

Narkotik ekiplerince yapılan operasyonda K.C.,H.A.A. ve K.C.C. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda ise toplamda 39 adet sentetik ecza ve 1 adet tabanca ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerinin ardından 3 şüpheli Adliye’ye sevk edildi. Şahıslardan K.C.C. serbest kalırken K.C. ve H.A.A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

HOPARLÖRÜN İÇİNE GİZLENEN UYUŞTURUCU POLİSİN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Yine bir başka çalışmada ise G.U., M C.isimli kadınlar ile H H G isimli şahıs yakalandı. Şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada ise hoparlör içerisine gizlenmiş şekilde 10 g metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Emniyette sorguları tamamlanan şahıslar bugün adli mercilere sevk edilirken şahıslardan M.C. isimli kadın tutuklanarak cezaevine gönderilirken G.U. ve H.H.G. ise serbest bırakıldı.

Narkotik uyuşturucu metamfetamin hoparlör Emniyet