Uyuşturucu Operasyonu Şüphelilerinden 3'ü Tutuklandı

TAKİP ET

Karaman'da bu sabaha karşı düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 20 şüpheliden Emniyet'te sorguları tamamlanan biri kadın 4 kişi akşam saatlerinde Adliye'ye sevk edilmişti.

Mahkemeye çıkarılan 4 şüpheliden M.Y adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ç.K., N.İ. ve Y.S.Ş tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

16 şüphelinin ise Emniyet’te sorguları halen devam ediyor. Şahısların sorgularının tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edilecekleri bilgi edinildi.

Diğer taraftan operasyon sırasında ikametlerinde bulunamayan 4 firari şüpheliden 2 kişinin daha akşam üzeri emniyet ekiplerince yakalandığı ve sorgularının yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldükleri açıklandı. Böylece gözaltında bulunan kişi sayısı 18 oldu. Kaçak 2 kişinin de yakalanması için polis araştırmalarını sürdürüyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan şafak operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada, 50 gr. eroin, 20 gr. esrar, 61 gr. Metamfetamin, 22 gr. bonzai, 522 adet uyuşturucu hap, 2 adet ruhsatsız tabancı, 4 adet tüfek, 70 adet mermi, 5 bin 435 Türk lirası, 675 Euro ve 3 adet sikke ele geçirilmişti.