UYKUDA AMA ELİNDEN BIRAKMIYOR

TAKİP ET

Darbe girişimleri sonrası Milli İradeye sahip çıkan ve ulusal anlamda kenetlenerek birlik ve beraberlik duyguları ön plana çıkan Türkiye'de Demokrasi nöbeti şölen eşliğinde devam ediyor.

 

ÖZEL

UYKUDA BİLE BIRAKMADI, YOK BÖYLE BAYRAK SEVGİSİ
Darbe girişimleri sonrası Milli İradeye sahip çıkan ve ulusal anlamda kenetlenerek birlik ve beraberlik duyguları ön plana çıkan Türkiye’de Demokrasi nöbeti şölen eşliğinde devam ediyor.
Son bir haftadır Karaman meydanını boş bırakmayan halk, bu coşkuya ortak olarak demokrasi nöbetinde her türlü fedakarlığı da gösteriyor.
Kentte devam eden Demokrasi Nöbetinde yetişkinlerin yanı sıra minik çocukların Türk Bayrağını tutarak saatlerce sallamaları ve ellerinden bırakmamaları güzel ve anlamlı görüntülere de sahne oluyor.
UYKUDA AMA ELİNDEN BIRAKMIYOR
Coşku içinde geçen Demokrasi Nöbetine anne, babalarıyla birlikte gelen minikler saatler süren bu anlamlı nöbete karşı ebeveynleri kadar uzun süre bedenleri dayanmıyor. 
Demokrasi nöbetinde Milli Birlik ve beraberlik olgusu içinde hareket ederek kendisine yakışanı yapan Karaman’da son günlerin en anlamlı bir anı da fotoğraf karesine böyle yansıdı.
Gecenin ilerleyen saatinde meydanda ailesi ile birlikte bulunan bir minik çocuk uykuya dalıyor. Ancak uykuda olmasına rağmen elinde ayyıldızlı şanlı Türk Bayrağını de hiç bırakmadığı görülüyor. Yaşanan bu görüntüler görenleri de duygulandırıyor.
Halkın demokrasi şöleni ve nöbeti emniyetin sağladığı huzur ve halkın gösterdiği kaynaşma ile anlam üstüne anlam katmaya devam ediyor.