Ünver: "Milletin vekaletinde 3 yıl"

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki üçüncü yılını değerlendirdi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ünver, "Bağımsızlığımızın sembolü ve hürriyet uğruna canını feda eden yüce bir milletin iradesinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, sizlerin temsilcisi olarak üçüncü yılımı geride bıraktım. Bu süreçte başta Karamanımız ve hemşehrilerim olmak üzere hakkını arayan tüm emekçilerin, çiftçilerimizin, üreticilerimizin, 3 öğün çay-simit yese dahi geçinemeyen milyonların, reva görülen asgari ücretle açlığa mahkûm edilen işçilerin, açlık sınırı altında yaşamaya çalışan emeklilerimizin, madencilerimizin, EYT’lilerin, işsiz gençlerimizin ve daha nicesinin sorunlarını milletin kürsüsünden dile getirdim, çözüm aradım, çözüm arayışlarına destek oldum.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin vermiş olduğu temsil gücüyle, iktidarını ayrıştırma ve kavgaya, kin ve nefrete, yozlaşma ve yandaş cebi doldurmaya, devletin kaynaklarını garip gurebaya değil beşli çeteye seferber etmeye dayandıranlara karşı durmaya; mazlumların yaralarını sarmak için ne yapılması gerekiyorsa, ne söylenmesi gerekiyorsa yapmaya ve söylemeye, bu uğurda doğru bildiğim yolda yılmadan ve yorulmadan yürümeye devam edeceğim.

Önümüze koyduğumuz iktidar hedefimizin gerçekleşeceği noktasında en ufak bir şüphe duymuyorum. Bu uğurda büyük bir inanç ve azimle çalışarak hedefi ilk seçimde yakalayacağız. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde geleceğe emin adımlarla yürüyen her bir yurttaşımızla birlikte, yarını dünden daha güzel kılacağımıza olan inançla; tüm hemşehrilerime selam ediyor, Karamanımızı TBMM’de temsil ettiğim 3 yılda gerçekleştirmiş olduğum yasama çalışmalarını kamuoyumuzun bilgisine sunuyorum." dedi.

karaman karaman haber ismail atakan ünver