Ünver: Milletimiz "Dur" Diyecek

TAKİP ET

28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için Millet İttifakı seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, İl Başkanı Ayşegül Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Recai Evcen, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ, parti yöneticileri ve ittifak ortakları, Saadet, Gelecek ve Deva Partileri yöneticileri ile birlikte vatandaşları, esnafları ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Karaman Boynuinceli Yörükleri Derneği’ni ziyaret eden heyet Dernek Başkanı Mehmet Çataltepe ve yöneticilerle sohbet ettiler.

Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Erkan Kurşun Çarşı Polis Merkezini ziyaret eden CHP’liler polis memurlarıyla bir süre sohbet edip çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

CHP Milletvekili Ünver, “14 Mayıs’ta bizleri destekleyen tüm hemşerilerimize teşekkür edip, Türkiye’nin karar seçimi olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedik. Milletimiz Türk ordusuna kumpas kurana, Türk Bayrağından rahatsız olanlarla ittifak edene, sınırlarımızı korumaktan aciz olana dur diyecek! 28 Mayıs’ta bu saltanata son verecek, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne göndereceğiz” dedi.