Ünver'den CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Özel'e destek: "O Hep Bizim Yanımızdaydı. Şimdi Sıra Bizde"

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Grup Başkanı Özgür Özel'e destek veren milletvekilleri arasında Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver'de yer aldı.

 “Değişimin Yüzyılı, Yüzyılın Değişimi” sloganıyla yola çıkan ve CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in adaylık açıklamasına katılan Ünver, “Bugün Genel Başkan Adaylığını açıklayan Grup Başkanımız Özgür Özel'e yol açıklığı ve başarı diliyorum. Biz ne zaman ona ihtiyaç duysak o hep yanımızdaydı, Karaman'daydı. Şimdi sıra bizde. Çıktığı bu yolda biz de onun yanında olacağız. Ülkemiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için, partimiz için iktidarın yolunu DEĞİŞİM diyerek ve DEĞİŞEREK açacağız. Atatürk'ün, İsmet İnönü'nün ve partimizin kurucu kadrolarının, onurla taşıdığımız emanetini yeniden hak ettiği yere yükselteceğiz” dedi.

Ünver, Atatürk’ün söylediği "Başarı başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir” sözüyle Özel’in yanında olduğunu ifade etti.

 









ismail atakan ünver özgür özel chp genel başkanlığı aday