Üniversiteli Gençlerden Küçük Kardeşlerine Kitap Desteği

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında fakülte öğrencilerinden Aleyna Esen, İkra Nur Koçyiğit, Sude Davran danışmanları Türkçe Eğitimi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülşah Mete ile kitap bağışı kampanyası düzenleyerek topladıkları kitapları Sudurağı kasabasındaki Karaman Bey İlkokuluna bağışladılar.

Topladıkları kitaplarla kasabaya giderek okul kütüphanesinde öğrencilerle birlikte kitapları yerleştiren Mete ve öğrencileri "Kitaplarımızı dersimiz kapsamında yürüttüğümüz bağış kampanyası ile topladık. Çocukların kitap okuma alışkanlığı kazanmalarına vesile olursak ne mutlu bize." diyerek düşüncelerini ifade ettiler.
Bu tarz paylaşımların, kampanyaların gençler tarafından kabul görüp desteklenmesini mutluluk verici bir durum olarak nitelendiren Öğretim üyesi Doç. Dr. Gülşah Mete’de, öğrencilerinin bu gayretini takdir ederek, "Bağış yapılan okulun yeni bir tasarım kütüphanesinin olması, kitap ihtiyaçlarının da bir nevi bu kampanya ile karşılanması bizleri mutlu etti. Okul Müdürümüz Abdulkadir Çardak ve müdür yardımcısı Hatice Demirel’e de ayrıca teşekkür ederim" dedi.
Mete, toplumun her kesiminden kişilerin bu tarz destek projelerinde yer almasının önemli olduğunu vurguladı.