ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER ANILDI

TAKİP ET

Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanlığı İl Ocak Başkanı Yusuf Başkocagil'in Öncülüğünde

27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma günü nedeni ile Ülkücü Şehitleri Ziya Duru, Abdullah Demirci'yi akabinde Garnizon ve Polis Şehitliğimizi kabirleri başında ziyaret ederek dua okutuldu. Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanı Yusuf Başkocagil;
    “27 Mayıs 1980 akşamı ailesinin gözleri önünde, teröristlerce şehit edilen Milliyetçi Cephe Hükümetinin Gümrük ve Tekel Bakanı, Türkiye’de kaçakçılıkla ve mafya ile büyük mücadele eden, Türkmen Beyi Gün Sazak Ağabeyimizi rahmetle anıyorum.
    “Şehit ağabeylerimiz bizim ve bu kutsal davanın asla unutulmaması gereken değerleridirler. Ülkü Şehitlerimiz her daim aklımızdadır onları unutmak ihanet olur asla unutmayacağız. Mücadeleleri rehberimiz, davaları yolumuzdur. Bu vesileyle millet, devlet ve bayrak uğruna hayatlarını kaybetmiş kutlu dava yolcusu ülküdaşlarımızı, tüm aziz şehitlerimizi, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i bir kez daha minnet ve şükran hislerimle anıyor, Cenabı-ı Allah’tan hepsine rahmet diliyorum. Kabirleri nur, mekânları cennet, ruhları şad olsun. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun."dedi.