ÜLKÜCÜ GENEL BAŞKAN'DAN SÜPRİZ ZİYARET

TAKİP ET

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANINDAN ANLAMLI ZİYARET

 Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Karaman’da sürpriz bir ziyarette bulundu.
Teşkilat üyeleri ile de görüşen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un en anlamlı ziyareti Karaman’da Ocak Eski Başkanlarından Latif Pulcu’nun evini ziyaret etmek oldu.
    PULCU’NUN OĞLU OLDU
    Karaman Ülkü Ocakları Eski Başkanı Latif Pulcu’nun nurtopu gibi bir oğlu dünyaya geldi. Pulcu’yu tebrik ederek evine ziyarete gelenler arasında önemli bir konuk vardı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “Yavuz” ismi verilen bebeği kucağına alarak Pulcu ve ailesini tebrik etti. Latfi Pulcu bu anlamlı ziyaretin ardından sosyal paylaşım hesabından yaptığı paylaşımda
    “Sayın Genel Başkanım evimize misafir oldu. Bizleri onure etti. Evladımın kulağına ezan okudu. Yiğidime Yavuz ismini verdik. Rabbim sizden razı olsun, ayağınıza taş değmesin. Sayın genel başkanım ayrıca misafirimiz olan MYK Üyemiz Alper Gedik Bey'e, il Ocak Başkanımız Yusuf Başkocagil bey'e ve ziyarete yetişemeyip tebriklerini ileten MHP Konya İl Başkanımız Murat Çiçek bey'e Konya il ocak başkanımız Hasan Koçhan bey'e canı gönülden teşekkür ederim.”dedi.
Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK